Servicii reparatii injectoare

Reparatii injectoare diesel si curatare injectoare

     Un injector este o supapa care injecteaza carburantul la motoarele cu ardere interna direct in camera de ardere a motorului;Decisiv in sistemul de injectie este jetul de carburant la injectare, felul in care acesta este pulverizat, daca nu respecta specificatiile atunci necesita curatare injectoare. O improscare ideala a carburantului se obtine daca jetul are spre exterior stropi mai fini iar spre interior stropi ceva mai voluminosi. Prin aceasta structura a jetului se aprind mai intai stropii mai fini, urmati de cei mai mari, ceea ce duce la o ardere mai lenta si uniforma, deci la o crestere de presiune mai fina in camera de ardere.

     Oferim servicii de demontare si montare in deplina siguranta a injectoarelor, testare si diagnosticare pe standuri specializate,curatare injectoare precum si reparatii injectoare de tip diesel common rail, marcile Bosch si Delphi.

Telefon: 0723889

Servicii reparatii injectoare:

- demontare si montare injector pe autovehicul
- diagnosticare injector
- reparatie injector
- curatare injectoare - testare si calibrare conform specificatiilor producatorului

Preturi incepand de la 150 lei pentru reparatii injectoare Bosch si de la 250 pentru reparatii injectoare Delphi.


Dezvoltarea in ultimii ani a sistemelor de alimentare prin injectie a motoarelor pe benzina sau diesel, a condus la nasterea unei ramuri specializate care se ocupa in mod special de pompele de injectie si a injectoarelor.
Atelierul nostru isi propune sa ajute clientii sa aiba in permanenta un loc unde sa-si testeze in mod profesionist injectoarele si dupa caz sa fie curatate, reparate sau inlocuite.
Injectorul este o piesa scumpa care daca este intretinuta in mod corect nu ar trebui sa ne ofere surprize neplacute. Rolul acestui atelier este de a va asigura buna functionare a injectoarelor autovehiculului dvs, fie turism sau camion, fie pe benzina sau diesel, fie generatie mai veche sau ultima generatie. Dotarea atelierului este facuta cu aparatura de ultima generatie specializata in acest sens.

Avand in vedere faptul ca suntem specializati pe intretinerea si repararea injectoarelor, colaboram cu service-uri si chiar persoane fizice din toata tara. Din atelierul nostru toate injectoarele pleaca cu un diagnostic corect, clientii nostrii putandu-se baza pe profesionalismul nostru .

In ultimii ani sistemele de alimentare ale autoturismelor cu motoare pe benzina si diesel au evoluat foarte mult. Aceasta schimbare a avut ca efect nasterea unei noi ramuri specializate de pompele de injectie si a injectoarelor, in mod special.

Injectorul reprezinta o piesa importanta a motorului care trebuie sa fie intretinuta intr-o maniera corecta pentru evitarea oricaror surprize neplacute. Atelierul Reparatii Injectoare are ca scop principla sa asigure buna functionare a injectoarelor autovehiculului dumneavoastra, fie ca este turism ori camion, ori ca functioneaza pe diesel sau pe benzina, sau ca apartine generatiei vechi sau noi. Reparatii injectoare a fost dotat cu aparatura specializata, de ultima generatie in acest domeniu.


Misiunea Reparatii Injectoare este sa isi ajute clientii prin oferirea unui service profesionist, in care sa isi poata testa intr-o maniera corecta performantele injectoarelor si dupa caz, sa ofere alternativa de a fi reparate, curatate sau inlocuite.

Reparatii injectoare Bucuresti este specializat in intretinerea si repararea injectoarelor. Suntem dealer autorizat Delphi si colaboram cu service-uri auto din intreaga tara. Fiecare client va pleca din acest atelier cu diagnosticul corect. La noi va veti putea bucura intotdeauna de profesionalism!

Telefon: 0723889